Human capital & corporate risk
Director & Officers Liability

De juiste koers

Heeft u inzicht in de impact van uw rol als bestuurder bij een deelneming dan wel aandeelhouder?

Aansprakelijkheid bij bestuurders

De relatie aandeelhouder – bestuurder ligt in de PE-wereld vaak dicht bij elkaar. Reguliere verzekeringen voor bestuurdersaansprakelijkheid zijn hier vaak niet op toegespitst. Wanneer is er sprake van een beroepsfout of wanneer is er sprake van een bestuurdersfout? In de dagelijkse praktijk loopt dit vaak door elkaar zonder dat hier rekening mee is gehouden in de verzekeringsdekking.

Met een optimale financiële dekking voor zowel uw rol van bestuurder-aandeelhouder als investeerder leveren we zekerheid en rust. Niet alleen tijdens uw werkzame leven, maar ook daarna.

Zekerheid en inzicht

Op basis van onze ervaring binnen de PE-markt en kennis over het risicoprofiel leveren wij een oplossing met een optimale financiële dekking voor zowel uw rol van bestuurder-aandeelhouder als investeerder.

Bestuurdersaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid combineren wij met een compleet tailormade financieel pakket. Hiermee realiseren wij sterke financiële buffers voor uw onderneming én voor u privé.

Kröller Boom is gespecialiseerd in risicomanagement en financial planning voor de top van Corporate Nederland en heeft hierin een uitstekende reputatie.

Van aansprakelijkheids-verzekeringen tot pensioenregelingen en kapitaalbescherming kunnen we u adviseren over de beste dekkingen. Vanuit een persoonlijk contact houden wij uw complete situatie tegen het licht, bekijken het bredere verband en zetten uw wensen om in op maat gemaakte oplossingen.