Human capital & corporate risk
Food and Beverage

Een specialistische blik op risicomanagement voor Food and Beverage.

De strenge regels op het gebied van veiligheid en aansprakelijkheid in de food and beverage industrie vraagt om unieke aanpak in het risicomanagement voor deze industrie. De sterke toename van internationale handel in bederfelijke goederen zoals fruit, groenten, zuivelproducten, vlees en zeevruchten vergroten dit effect.

In alle fases van het proces, zowel bij inkoop, productie, verwerking, verpakking en voorraadbeheer, spelen specifieke risico’s. Daarnaast spelen in de food and beverage industrie ook de effecten van kort-cyclische arbeidsmarkten, mondiale veranderingen in (internationale) wet- en regelgeving, veranderingen in de supply chain, grondstoffen en opkomende technologische risico’s. Dit vraagt om een specialistische blik op risicomanagement. Kröller Boom helpt u deze risico’s te beheersen.

Onze klanten

Kröller Boom is een assurantiemakelaar die zich specifiek richt op (internationale) mid-corporate ondernemingen. Onze ruime ervaring in de Food and Beverage vertaalt zich naar een gerichte analyse en aanpak van risicomanagement. Daarnaast is Kröller Boom een belangrijke partner voor (Private Equity) investeerders rondom transacties voor onder andere due diligence, vendor due diligence en het verzekeren van vrijwaringen en garanties (W&I).

Kröller Boom levert doordacht financieel risicomanagement. Dit verder gaat dan alleen verzekeren of het inrichten van preventieve maatregelen: wij beschermen de (financiële) gezondheid van personeel, bedrijfsvoering, operationele risico’s en reputatie.

Wij organiseren, realiseren en onderhouden risicomanagement voor de Food and Beverage industrie door de inzet van maatwerk verzekeringsoplossingen, preventieve maatregelen en het betrekken van de benodigde expertise. Wij werken op een transparante wijze, met een service-overeenkomst en duidelijke performance indicatoren.

Met ons team van louter specialisten met actuele kennis en een zeer brede ervaring in hun vakgebied willen wij met grote persoonlijke betrokkenheid analyseren, adviseren, taken uit handen nemen, zorgen voor efficiency en veerkracht voor ondernemingen creëren.

Wij gaan met relaties in gesprek op basis van een totaalvisie op bedrijfsrisico’s voor de Food and Beverage industrie, waarbij wij de samenhang tussen risico’s inzichtelijk willen maken. Wij willen de bedrijfsstrategie goed begrijpen om op basis daarvan maatwerk te kunnen leveren.

Wij worden in ons werk gewaardeerd om onze kennis van de markt, de betrokkenheid bij onze relaties, onze inkoopresultaten en transparante werkwijze. We gaan regelmatig in gesprek met onze relaties om onze samenwerking te evalueren en te versterken en relevante ontwikkelingen te delen.

Laat ons u overtuigen

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen in uw branche? Wij geven graag verdere toelichting aan de hand van cases en voorbeelden in de praktijk.

Bel Dick Wouters of Niek Post op:
+31 33 750 5000.

Of stuur ons een mail.