Human capital & corporate risk

Kröller Boom en Herenvest Corporate fuseren

Per 1 juni 2022 gaat Kröller Boom fuseren met Herenvest Corporate, een van onze zusters binnen Söderberg & Partners Nederland. Met de fusie profiteert u als relatie van Kröller Boom van de extra kennis en expertise op het gebied van Corporate Risk die wij hiermee in huis halen. Tevens verstevigen wij onze positie ten opzichte van verzekeraars, waarmee wij onze inkoopkracht versterken. Verder verandert er voor de relaties van Kröller Boom niet veel.

De naam Kröller Boom blijft bestaan en u kunt blijven rekenen op de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening die u van ons gewend bent. Connectiviteit, service en technologie blijven de kernwaarden waar wij voor staan, ook binnen de nieuwe organisatie. Vandaag wordt onderstaand persbericht gecommuniceerd, maar dan bent u alvast op de hoogte.

Persbericht

Per 1 juni gaat de nieuwe combinatie verder onder de naam Kröller Boom. Met 35 medewerkers is het bedrijf de placing broker binnen Söderberg & Partners Nederland. Het management team van Kröller Boom versterkt zich met de nieuwe vennoten van Herenvest Corporate: Rick Kooij, Rik van den Bosch en Marc Vermeulen.

Gedeelde expertise is goud waard

Dick Wouters, CEO van Kröller Boom, is blij met de komst van nieuw bloed in de organisatie “We zijn allemaal onderdeel van de Söderberg & Partners familie, de samenwerking was er dus al. In die samenwerking hebben we gezien dat onze sectoroplossingen complementair zijn aan elkaar. De expertise van Herenvest Corporate op het gebied van Transport & Logistiek is goud waard”
Rik van den Bosch, Partner bij Herenvest Corporate, vervolgt: “Door onze kennis en netwerk structureel samen te voegen vergroten we onze rol als placing broker in de Nederlandse – en internationale markt. Tevens kunnen we relaties een breder dienstverleningspakket aanbieden dan voorheen. Dat geldt ook voor de mid-corporate relaties van andere partners die hulp nodig hebben bij beurs oplossingen.”

Rol binnen het Söderberg netwerk

Als Söderberg & Partners staan we volledig achter deze fusie vertelt Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners Nederland. “Onze Partners zijn vrij in de onderlinge samenwerking, uiteraard juichen we het initiatief van Herenvest Corporate en Kröller Boom toe. Op deze manier versterken en verbreden we namelijk onze beurs propositie voor alle mid-corporate relaties in ons netwerk. Tevens biedt het ons ook een groter loket op de internationale verzekeringsmarkt”.

Deze fusie is onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM.


Dit artikel is geplaatst door Martine Deveneijns. Head of Organisation & Business Development

Krachtig risicomanagement, gezonde arbeidsrelaties en substantiële kostenreducties

Lees verder