Human capital & corporate risk
Organisatie & Team

Organisatie & Team

Wij zijn een team van top-specialisten met een lange track-record op het gebied van Corporate Risk en Human Capital. Onze ervaren mensen werken als onderdeel van uw organisatie, worden gedreven door uw uitdagingen en identificeren mogelijkheden op basis van hun kennis en ervaring in de markt.

Wij geloven dat we met ons team optimaal zijn uitgerust om de beste service te bieden. Hierdoor staan wij dichter bij onze klanten, kennen we hun organisaties door en door en kunnen we sneller reageren.

Wij hechten aan persoonlijke en langdurige klantrelaties en daarom adviseren wij onze relaties altijd objectief en onafhankelijk. U heeft contact met een vaste contactpersoon die bekend is met de verzekeringsportefeuille en de situatie. Uw contactpersoon wordt ondersteund door een team van deskundigen die adviseren op hun eigen specifieke gebied en op maat gemaakte oplossingen creëren, tegen de beste voorwaarden, condities en premies.

Enkele teamleden van onze organisatie

Dick Wouters
Eigenaar en Algemeen Directeur

Financial Institutions, Corporate Risk, M&A, Private Equity

Dick is directeur-eigenaar van Kröller Boom en een gevestigde naam in de verzekeringsbranche. Hij heeft speciale deskundigheid opgebouwd in de ondersteuning van Private Equity ondernemingen rondom transacties, waaronder (vendor) due diligence en placing van zowel (internationale) Corporate Risk programma’s als Human Capital verzekeringen en daaraan gerelateerde vraagstukken.

Niek Post
Commercieel Directeur

Financial Institutions, Corporate Risk, M&A, Private Equity

Niek heeft jarenlange ervaring als specialist en manager binnen diverse financiële instellingen. In zijn lange carrière binnen de internationale verzekeringsmarkt heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in financiële nicheproducten t.b.v. Mergers & Acquisitions (M&A) Markets, zoals Warranties & Indemnities, Private Indemnity en andere special lines verbonden aan private equity bedrijven en transacties.

Marcel van Pinxteren
Directeur Human Capital

Employee Benefits & Pension, Corporate Wellness, Financial Planning

Marcel is ruim 20 jaar verbonden aan de organisatie, met als aandachtsgebieden Pensioen, Corporate Wellness en Financiële planning. Met zijn opgebouwde kennis en ervaring creëert hij zekerheid en rust voor ondernemingen en het betrokken management.

Joost de Vente
Manager Corporate Wellness - RCCM®

Zorg- en inkomensverzekeringen, Sociale Wetgeving, Corporate Registercasemanager

Joost is specialist Corporate Wellness voor groot-zakelijke relaties en werkt aan de maximale inzetbaarheidheid van medewerkers door optimale uitvoering van werknemersverzekeringen teneinde organisaties maximaal te ontzorgen.

Frank de Graaf
Manager Corporate Risk /Sr. Risk Consultant Property

Property, Corporate Risk, Risk Management

Frank is een consultant en manager die kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in de co-assurantiemarkt (zowel nationaal als internationaal). Zijn brede kennis in o.a. de industrie, handel, ICT en Sport, Leisure en Entertainment en studies in Risk Management, stelt hem in staat om ondernemingen in elk vraagstuk te voorzien van deskundig advies en oplossingen.

Ineke Tekstra
Business Development Consultant

Employee Benefits & Pension en Corporate Wellness.

Ineke beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van personeelsgerelateerde verzekeringen met als aandachtsgebieden Pensioen, Corporate Wellness en Financiële planning.

Elise Dooijeweerd
M&A advisory Financial Services

Financial Institutions, Corporate Risk, M&A, Private Equity, (Vendor) Due Diligence, Venture Capital, Cyber, Property, Real Estate

Elise is werkzaam als internationale insurance broker en financial advisor M&A. Haar focus ligt op Private Equity en de PE-deelnemingen.

Mark Posthumus
Sr. Claims Consultant

Schadeafhandeling Corporate Risk, Multi-branche

Na het afronden van een Bachelor Rechtsgeleerdheid specialiseerde Mark Posthumus zich met een Master in aansprakelijkheid en verzekering. Hij verzorgt de professionele afwikkeling van de complexere schaden van onze relaties, vooral in de branches aansprakelijkheid, brand en transport. Daarbij kijkt hij ook naar de toekomst en adviseert over mogelijkheden om schades in de toekomst te voorkomen.

Evert Morren
Corporate Account Manager

Algemene verzekeringen, Cyber, Corporate Risk, Pensioen, Corporate Wellness

Evert is reeds meer dan 15 jaar verbonden aan Kröller Boom en beheert een groot deel van de portefeuille van Kröller Boom. Via een intensieve klantrelatie staat Evert borg voor continuïteit.

Marcel Besemer
Sr. International Consultant Liability / Financial Lines

Directors & Officers liability, Professional liability, Financial Lines Specialist, Cyber

Marcel is specialist op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen en algemene en beroeps-aansprakelijkheidsverzekeringen voor bestuurders en commissarissen.

Eva Wouters
Relatiebeheer Private Insurance

Eva beheert de Private insurance portefeuille van onze Executive Desk-relaties, onder andere op het gebied van persoonlijke financiële planning, zorgverzekeringen en particuliere verzekeringen. Ontzorgen is daarbij het kernbegrip.

Cost, Control & Compliance bij internationale ondernemingen

Kröller Boom is in staat uw belangen onafhankelijk te behartigen op vrijwel elke plek in de wereld. Door middel van internationale samenwerking via unisonSteadfast adviseren wij u over lokale wet- en regelgeving en dragen zorg voor lokale verzekeringsbehoefte.