Human capital & corporate risk
Private Insurance

Private Insurance

Kröller Boom verzorgt persoonlijke verzekeringen en financiële planning voor bestuurders, C-level management, partners en DGA’s. Als onafhankelijke verzekeringsboetiek hebben wij toegang tot de beste verzekeringsproducten voor uw vermogen, gezondheid en bezit.

Uw leven, uw bezittingen en uw vermogen, daar moet met zorg mee worden omgegaan. U kent onze hoge kwaliteitsstandaarden en persoonlijke benadering al vanuit de zakelijke verzekeringsmarkt. Diezelfde kwaliteit bieden wij als het gaat om uw persoonlijke verzekeringen.

Rust, gemak en zekerheid

Als onafhankelijke verzekeringsboetiek hebben wij toegang tot de beste verzekeringsproducten voor uw vermogen, gezondheid en bezit. Van de gebruikelijke verzekeringen tot uitzonderlijke verzekeringen voor bijvoorbeeld exclusieve auto’s, kunst of uw huis in het buitenland. Uw persoonlijk adviseur stelt met aandacht een volledig plan samen op basis van uw wensen en houdt het overzicht. U heeft altijd digitale toegang tot uw portefeuille, maar een belletje naar uw adviseur is net zo makkelijk. Ook uw financiële planning wordt meegenomen in het totaalplan. In ons advies zijn we realistisch, pragmatisch en to-the-point. Zo kunt u zorgeloos genieten, nu en in de toekomst.

Inzicht door overzicht

  • Persoonlijke adviseur met kennis over uw verzekeringsportefeuille
  • Volle aandacht voor uw wensen
  • De beste verzekeringsproducten in één op maat gemaakt totaalpakket
  • Van standaard verzekeringen tot exclusief maatwerk
  • Financiële planning met oog voor veranderende (onverwachte) situaties

Direct contact?
Eva Wouters. Account Handler Corporate Clients en Projectmanager M&A and (V)DD