Human capital & corporate risk

Groeien en bouwen aan relaties zonder beperking van interne belangen.

Wij streven ernaar om de leukste werkgever in de verzekeringsbranche te zijn.

Dat kenmerkt zich doordat wij een ambitieuze, hechte en ondernemende organisatie zijn, die diversiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Met ongeveer 35 collega’s bedienen wij hele leuke en interessante klanten in binnen- en buitenland. En omdat we onderdeel zijn van Söderberg & Partners Nederland, hebben we eigenlijk nog zo’n 1.400 extra collega’s. Onze klanten waarderen onze connectiviteit, persoonlijke dienstverlening en technologie. En dat alles is precies waarom je bij Kröller Boom zou willen werken.

Wat bieden wij jou?

Wij hebben een prachtig kantoor in Amersfoort in New York loft stijl, wat zorgt voor een hele prettige werkomgeving. Er heerst een open cultuur, waarin iedereen de kans krijgt om bij te dragen de organisatie naar een volgend level te brengen en zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. We sluiten elke week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel en we organiseren ook gedurende het jaar leuke teamuitjes en etentjes. We bieden een goed salaris, winstdelingsregeling, mooie collectieve pensioenregeling en inkomensverzekeringen waarvan wij de premie betalen.

Kijk voor onze laatste vactures op LinkedIn

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die bij ons willen werken. Staat er niet meteen een vacature tussen die je aanspreekt, maar zou je wel meer weten over Kröller Boom? Stuur dan een mail met je CV naar info@krollerboom.nl.