Human capital & corporate risk
Organisatie & Team

Organisatie & Team

Ons team van louter specialisten heeft alle actuele kennis en een zeer brede ervaring in hun vakgebied. Zij bieden de benodigde persoonlijke betrokkenheid voor een succesvolle aanpak. Wij analyseren en adviseren, nemen taken uit handen, zorgen voor efficiency en creëren veerkracht voor ondernemingen.

Maak kennis met enkele van onze experts op het gebied van Corporate Risk, Human Capital en financiële planning.

U heeft contact met een vaste contactpersoon die bekend is met uw verzekeringsportefeuille en situatie. Uw contactpersoon wordt ondersteund door een team van deskundigen die adviseren op hun eigen specifieke gebied en op maat gemaakte oplossingen creëren, tegen de beste voorwaarden, condities en premies.

Wij worden in ons werk gewaardeerd om onze kennis van de markt, de betrokkenheid bij onze klanten, onze inkoopresultaten en transparante werkwijze. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met onze relaties om onze samenwerking te evalueren en te versterken en relevante ontwikkelingen te delen.

Het Kröller Boom team

Dick Wouters
Eigenaar en Algemeen Directeur

Financial Institutions, Corporate Risk, M&A, Private Equity

Dick is directeur-eigenaar van Kröller Boom en een gevestigde naam in de verzekeringsbranche. Hij heeft speciale deskundigheid opgebouwd in de ondersteuning van Private Equity ondernemingen rondom transacties, waaronder (vendor) due diligence en placing van zowel (internationale) Corporate Risk programma’s als Human Capital verzekeringen en daaraan gerelateerde vraagstukken.

Niek Post
Commercieel Directeur

Financial Institutions, Corporate Risk, M&A, Private Equity

Niek heeft jarenlange ervaring als specialist en manager binnen diverse financiële instellingen. In zijn lange carrière binnen de internationale verzekeringsmarkt heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in financiële nicheproducten t.b.v. Mergers & Acquisitions (M&A) Markets, zoals Warranties & Indemnities,  Private Indemnity en andere special lines verbonden aan private equity bedrijven en transacties.

Martine Deveneijns
Head of Organisation & Business Development

Risk Management, Innovation, Corporate Wellness, Project Management.

Martine heeft een master in Enterprise Risk Management en in Health Sciences. Ze werkte 10 jaar voor Willis Towers Watson. Haar expertise op risk management en data analytics zijn essentieel voor onze dienstverlening. Met haar brede kijk op ontwikkelingen geeft Martine richting aan innovatie en ontwikkeling binnen onze organisatie.

Marcel van Pinxteren
Directeur Human Capital

Employee Benefits & Pension, Corporate Wellness, Financial Planning

Marcel is ruim 20 jaar verbonden aan de organisatie, met als aandachtsgebieden Pensioen, Corporate Wellness en Financiële planning. Met zijn opgebouwde kennis en ervaring creëert hij zekerheid en rust voor ondernemingen en het betrokken management.

Evert Morren
Corporate Account Manager

Corporate Risk, Corporate Wellness, Pensioen, Schadeverzekeringen, Cyber. 

Evert is al ruim 15 jaar verbonden aan Kröller Boom en beheert een groot deel van onze klantportefeuille. Door het onderhouden van intensieve klantrelaties staat Evert borg voor continuïteit en pro-activiteit.

Eva Wouters
Account Handler Corporate Clients en Projectmanager M&A and (V)DD
Joost de Vente
Manager Corporate Wellness - RCMC

Zorg- en inkomensverzekeringen, Sociale Wetgeving, Corporate Registercasemanager

Joost is specialist en register-casemanager voor groot zakelijke relaties en werkt aan het terugdringen van verzuim en maximaliseren aan inzetbaarheid van medewerkers door geïntegreerde aanpak van control, cost, & compliance rond verzuim en inkomens vraagstukken.

Jacqueline Bolijn
Manager Corporate Risk

Corporate Risk, Risk Management

Jacqueline heeft meer dan 20 jaar ervaring in de co-assurantiemarkt. Jacqueline is Master Verzekeringskunde en heeft diverse nevenfuncties binnen de Nederlandse co-assurantiemarkt. Jacqueline heeft een zeer uitgebreide ervaring in op het gebied van Property-risico’s, zowel nationaal als internationaal en management en zowel binnen het speelveld van makelaar als die van verzekeraar.

Mirjam Weststrate
Manager New Business & Business Development

Sales, Account Management, Payments, Financial Risk, and Risk Management 

Mirjam is een ervaren manager met een lang track-record in de financiële dienstvelening. Afgestudeerd TIAS School for Business and Societ heeft zij o.a. gewerkt als Vice-President (Credit) insurance bij Deutsche Bank, ABN AMRO, Mandema & Partners en Head of Sales bij Euler Hermes Nederland.

 

 

Jeroen van Heteren
Senior Consultant Financial Lines & Liability
Christa van der Grift
Sr. Advisor Transport
Shirvan Loetawan
Claims Manager

Liability, Professional Indemnity, CAR, Garantie

Shirvan beschikt over ruime ervaring met het regelen van complexe schades voor zakelijke ondernemingen op het gebied van Liability, Professional Indemnity, CAR en Garantie. Met zijn kennis en bevlogenheid zorgt hij voor een efficiënte afwikkeling van schades waardoor relaties optimaal worden ontzorgd.

Bart Tiggelaar
Claims Consultant
Norbert van den Broek
Senior Pensioen Consultant
Paul van Doorn
Sr. Human Capital Consultant
Richard Pronk
Intern Accountmanager Human Capital
Luc Flipsen
Consultant Corporate Wellness
Ike Sarlemijn
Consultant Corporate Wellness
Ratna Lutters
Receptioniste

Efficiency en veerkracht voor ondernemingen

De specialisten van Kröller Boom analyseren en wegen alle risico-aspecten van een organisatie in samenhang en houden een continue blik op de toekomst. Zo dragen we bij aan de continuïteit van onze relaties en helpen weloverwogen beslissingen te nemen in het al dan niet afdekken van risico’s.