Human capital & corporate risk
Organisatie & Team

Organisatie & Team

Ons team van louter specialisten heeft alle actuele kennis en een zeer brede ervaring in hun vakgebied. Zij bieden de benodigde persoonlijke betrokkenheid voor een succesvolle aanpak. Wij analyseren en adviseren, nemen taken uit handen, zorgen voor efficiency en creëren veerkracht voor ondernemingen.

Maak kennis met enkele van onze experts op het gebied van Corporate Risk, Human Capital en financiële planning.

U heeft contact met een vaste contactpersoon die bekend is met uw verzekeringsportefeuille en situatie. Uw contactpersoon wordt ondersteund door een team van deskundigen die adviseren op hun eigen specifieke gebied en op maat gemaakte oplossingen creëren, tegen de beste voorwaarden, condities en premies.

Wij worden in ons werk gewaardeerd om onze kennis van de markt, de betrokkenheid bij onze klanten, onze inkoopresultaten en transparante werkwijze. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met onze relaties om onze samenwerking te evalueren en te versterken en relevante ontwikkelingen te delen.

Enkele teamleden van onze organisatie

Dick Wouters
Eigenaar en Algemeen Directeur

Financial Institutions, Corporate Risk, M&A, Private Equity

Dick is directeur-eigenaar van Kröller Boom en een gevestigde naam in de verzekeringsbranche. Hij heeft speciale deskundigheid opgebouwd in de ondersteuning van Private Equity ondernemingen rondom transacties, waaronder (vendor) due diligence en placing van zowel (internationale) Corporate Risk programma’s als Human Capital verzekeringen en daaraan gerelateerde vraagstukken.

Niek Post
Commercieel Directeur

Financial Institutions, Corporate Risk, M&A, Private Equity

Niek heeft jarenlange ervaring als specialist en manager binnen diverse financiële instellingen. In zijn lange carrière binnen de internationale verzekeringsmarkt heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in financiële nicheproducten t.b.v. Mergers & Acquisitions (M&A) Markets, zoals Warranties & Indemnities, Private Indemnity en andere special lines verbonden aan private equity bedrijven en transacties.

Marcel van Pinxteren
Directeur Human Capital

Employee Benefits & Pension, Corporate Wellness, Financial Planning

Marcel is ruim 20 jaar verbonden aan de organisatie, met als aandachtsgebieden Pensioen, Corporate Wellness en Financiële planning. Met zijn opgebouwde kennis en ervaring creëert hij zekerheid en rust voor ondernemingen en het betrokken management.

Joost de Vente
Manager Corporate Wellness - RCCM®

Zorg- en inkomensverzekeringen, Sociale Wetgeving, Corporate Registercasemanager

Joost is specialist en register-casemanager voor groot zakelijke relaties en werkt aan het terugdringen van verzuim en maximaliseren aan inzetbaarheid van medewerkers door geïntegreerde aanpak van control, cost, & compliance rond verzuim en inkomens vraagstukken.

Shirvan Loetawan
Claims Manager

Liability, Professional Indemnity, CAR, Garantie

Shirvan beschikt over ruime ervaring met het regelen van complexe schades voor zakelijke ondernemingen op het gebied van Liability, Professional Indemnity, CAR en Garantie. Met zijn kennis en bevlogenheid zorgt hij voor een efficiënte afwikkeling van schades waardoor relaties optimaal worden ontzorgd.

Ronald Hoedemans
Manager Corporate Risk

Corporate Risk, Risk Management

Ronald heeft meer dan 20 jaar ervaring in de co-assurantiemarkt als specialist en manager in de branche Brand en bedrijfsschade. Zijn aandachtsgebied ligt met name in de industriële sector, zoals voeding, chemie en metaalbewerking.

Evert Morren
Corporate Account Manager

Algemene verzekeringen, Cyber, Corporate Risk, Pensioen, Corporate Wellness

Evert is al ruim 15 jaar verbonden aan Kröller Boom en beheert een groot deel van de portefeuille van Kröller Boom. Via een intensieve klantrelatie staat Evert borg voor continuïteit.

Marcel Besemer
Sr. International Consultant Liability / Financial Lines

Directors & Officers liability, Professional liability, Financial Lines Specialist, Cyber

Marcel is specialist op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen en algemene en beroeps-aansprakelijkheidsverzekeringen voor bestuurders en commissarissen.

Eva Wouters
Relatiebeheer Private Insurance

Eva beheert de private insurance portefeuille van onze Executive Desk-relaties, onder andere op het gebied van persoonlijke financiële planning, zorgverzekeringen en particuliere verzekeringen. Ontzorgen is daarbij het kernbegrip.

Efficiency en veerkracht voor ondernemingen

De specialisten van Kröller Boom analyseren en wegen alle risico-aspecten van een organisatie in samenhang en houden een continue blik op de toekomst. Zo dragen we bij aan de continuïteit van onze relaties en helpen weloverwogen beslissingen te nemen in het al dan niet afdekken van risico’s.