Human capital & corporate risk

Specialistische kennis om gezonde arbeidsrelaties en daadkrachtig risicomanagement te realiseren.

Onze heldere analyses en gedegen advies geven u grip op de daadwerkelijke risico’s van uw organisatie, personeel en kapitaal.

Heldere analyses en gedegen advies

Arbeidsrelaties en bedrijfsrisico’s staan onder druk vanwege complexe (internationale) wet- en regelgeving en snel opkomende risicotrends. Dit vraagt om een heldere visie en specialistische kennis van uw risicomanagement.

Samen met u kijken wij naar uw organisatie, ambities en financiën en kwantificeren wij de voor u geldende risico’s. Op basis van een totaalvisie geven wij een open en gedegen advies voor de organisatie en het personeel. Daarnaast helpen wij u weloverwogen beslissingen te nemen over preventieve maatregelen, afdekken van risico’s of juist het bewust accepteren van mogelijke schades.

Wij openen deuren bij verzekeraars

Verzekeraars en financiers rekenen steeds hogere premies tegen scherpere voorwaarden. Mogelijk zijn de oplossingen die zij aandragen niet passend voor uw organisatie.

Onze bemiddeling bij verzekeraars, uitvoerders en financiers – namens uw organisatie – resulteert vaak in maatwerk met betere condities en tegen scherpere inkoopresultaten voor diverse schade- of werknemersverzekeringen, die passen bij de ambities en de risicobereidheid van uw organisatie. Onze reputatie opent deuren bij verzekeraars, uitvoerders en financiers, wat u ten goede komt.

Onze werkvelden

Corporate Risk

Met zekerheid en flexibiliteit kunnen ondernemen.

Uw assets, klanten, producten, management, personeel, IT of leveranciers kunnen onbedoeld resulteren in (onvoorziene) schades gericht op uw organisatie, personeel of uzelf.

Met (preventieve) maatregelen, adequaat contractbeheer en passende verzekeringen zorgen wij dat u voorbereid bent en dempen wij de (financiële) impact. Wij zorgen voor het beheer van uw verzekeringsportefeuille en sturen bij in veranderingen in de bedrijfssituatie of transacties. Bij eventuele schades nemen wij u alle zorg uit handen, zodat u kan blijven ondernemen.

Human Capital

Een gezonde organisatie en reputatie op de arbeidsmarkt.

Complexe wetgeving, een dynamische arbeidsmarkt, verzuimbeheer en individuele behoeften hebben impact op het personeelsbestand van uw organisatie.

Met onze ervaren consultants en vernieuwende technologieën heeft u toegang tot actuele kennis en tools om de gezondheid van uw medewerkers en eventuele financiële gevolgen te beschermen, zowel nu als later. Kortom: wij helpen u bij het voeren van een efficiënt(er) HR-beleid, adviseren u over pensioen en verzekeringen en zorgen dat u grip krijgt op verzuim(kosten).

Voor wie wij werken

Mid-corporate organisaties

Kröller Boom werkt met name voor mid-corporate organisaties, zowel nationaal als internationaal. Met uitgebreide kennis en ervaring in diverse sectoren, analyseren wij alle risico-aspecten van een organisatie in samenhang en kijken wij naar de toekomst. Wij dragen bij aan de continuïteit van onze klanten en helpen hen bij weloverwogen besluitvorming over het al dan niet afdekken van risico’s.

Private Equity

Kröller Boom is gespecialiseerd in het leveren van insurance due diligence-analyses en transactieverzekeringen aan toonaangevende Private Equity-bedrijven. Onze adviezen en rapportages staan bekend om hun kwaliteit en worden ook door andere betrokken partijen, zoals potentiële financiers, gewaardeerd en ingezet.

Toon meer

Onze partners en deelnemingen

Söderberg & Partners is een financiële adviesorganisatie die snelgroeiend de Nederlandse markt verovert met de gerichte ambitie om één van de grootste financiële adviesbedrijven in Europa te worden. Dit doet zij vanuit haar missie: financieel advies toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen!

WBN (Worldwide Broker Network) is het grootste onafhankelijke netwerk van verzekeringsmakelaars ter wereld. Met meer dan 150 makelaars in meer dan 100 landen biedt WBN een ongeëvenaarde service aan internationale klanten. De grootste kracht van WBN is de echte en diepe relaties tussen de leden.

Kröller Capital is uw makelaar gespecialiseerd in kredietverzekeringen. Daarnaast biedt Kröller Capital ook hulp bij financieringen en credit-managementoplossingen. Met ervaring vanuit zowel de kant van de verzekeraar als de klantzijde, helpen zij u bij het vinden van de beste oplossingen voor uw kredietrisico’s.

Kröller M&A is een M&A Insurance-boutique met een focus op Warranty & Indemnity (W&I) Insurance, Tax Insurance en Contingent Legal Risk Insurance. Kröller M&A is een toonaangevende speler in de Benelux en adviseert voornamelijk private equity-fondsen, advocatenkantoren, corporate finance-adviseurs, en andere M&A-professionals over verzekeringsoplossingen gericht op fusies en overnames.